PROFESOR

Dragi  učenici,

evo  obrasca koji treba da popunite i pošaljete na imejl adresu odeljenjskog starešine. Obrazac popunite zajedno s vašim roditeljima, podaci su mi potrebni radi njihovog unošenja  u dnevnik rada, a potom bih  kreirala bazu podataka  odeljenja.

Сродна сликаSrećan  vam početak nove školske godine!

Potreban obrazac možete naći ovde. OBRAZAC

Сродна слика

Fondacija Tempus – Nacionalni centar Euroguidance organizovala je  3. septembra 2018. godine od  12:30 časova vebinar namenjen srednjoškolcima pod nazivom: „Saveti za uspešnu školsku godinu“.
Početak školske godine je često trenutak u kome se preispituju navike prilikom učenja i organizacije vremena, i stoga je ovaj vebinar posvećen svim srednjoškolcima koji žele da u ovoj školskoj godini budu uspešniji nego prethodne.Tokom vebinara učesnici će imati priliku da se upoznaju sa smernicama za:

  • prilagođavanje zahtevima nove školske godine (novo okruženje, promena nastavnika, novi školski predmeti)
  • uspešno učenje i pripremu za ispitivanje i testove znanja
  • efikasnu organizaciju vremena

Vebinar je bio  interaktivnog tipa i nakon uvodne prezentacije učesnici su  mogli da postave pitanja i diskutuju o temi.

Učenici Gimnazije Patrijarh Pavle su  učestvovali u vebinaru,  evo nekoliko snimaka našeg učešća.

 

Na ovoj strani ćete pronaći link ka sajtu na kom će biti objašnjeno sve o učenju.

Vodič za učenje

“ U školi sam da uspem, da što više  naučim.“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizovao je   eTwinning vebinar eTwinning– mreža nastavnika iz cele Evrope” u okviru Nedelje škola.

Cilj vebinara je  bio da predstavi mogućnosti koje eTwinning portal pruža zaposlenima u vaspitno-obrazovnim ustanovama u Srbiji, eTwinning portal i alate koji se na njemu nalaze. Pored ovoga, bile su  predstavljene i karakteristike dobrog projekta i bitne stavke o kojima treba voditi računa prilikom planiranja i sprovođenja eTwinning projekta.

Vebinar je organizovan  03. septembra 2018. 

Link putem kojeg možete da pogledate snimak vebinar  nalazi se na sledećoj adresi  https://eun2.adobeconnect.com/p7k1y2gdk5of/

Link vas vodi ka Adobe Connect platformi (putem koje se vebinar održava) , može biti potrebna kratka instalacija koja će tehnički omogućiti povezivanje Vašeg računara sa platformom.

 

Završena je eTwinning obuka na internetu

etwinningKako bi predstavili mogućnosti koje eTwinning portal pruža zaposlenima u vaspitno-obrazovnim ustanovama u Srbiji, Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku sa eTwinning ambasadorima u Srbiji organizovao je obuku putem interneta za registrovane eTwinnere u trajanju od 21. januara do 3. februara 2016. godine. Na obuci je predstavljen kratak uvod o eTwinning ideji, opcija na portalu, pravljenja liste kontakata, uputstva za uključivanje u grupe, postavljanje materijala, kreiranja i uključivanja u projekte.

Agendu dvonedeljne eTwinning obuke na internetu možete pogledati na ovoj vezi: [agenda].

Učesnici koji su prisustvovali obuci i učestovali u svim njenim delovima dobili su potvrdu o učešću.

e-twining potvrda

Završena je obuka Oracle akademije:ALICE U BEOGRADU

U školskoj 2016/17  u oktobru mesecu pohađala sam besplatnu obuka Oracle Akademije u Srbiji za profesore u srednjim školama i na fakultetima. Dana 08.10.2016. godine uspešno sam završila radionicu Alice koja se odvijala u računarskoj učionici na Univerzitetu Mitropolitan u Beogradu.

Profesori koji su uspešno završili kompletnu obuku dobili su zvaničan sertifikat o završenoj radionici Oracle akademije. Fotografije sa in-class treninga u učionici u na Univerzitetu Mitropolitan u Beogradu održanog 08.10.2016. godine možete pogledati ovde:

:20161008_135022 20161008_135103 20161008_135130 20161008_135216

oracle-academy-completion-certificate

sertifikat

U Beogradu je 5. i 6. novembra,2016.godine  odrzana još jedna  obuka Oracle Akademije sa izuzetnom grupom kolega, koja je uspešno savladana!

Sledeća Greenfoot radionica je planirana na proleće 2017.godine , kada će biti organizovane još neke besplatne obuke Oracle Akademije u Srbiji. Svi polaznici Greenfoot radionice dobijaju medjunarodno priznati sertifikat o savladanih 16 sati strucnog usavršavanja. Osnovno o Greenfoot alatu može i samostalno da se savlada korišcenjem kursa na sajtu Oracle Akademije: http://ilearningcontent.oracle.com/…/Green…/interaction.html.

Rad uz druženje  daje veoma dobre rezultate. Sve preporuke za pohađanje svih radionica i kurseva zainteresovanim kolegama.

6 1 2 4 5 7 8 9 10

I na kraju oracle-academy-completion-certificate

sertifikat-greenfoot

%d bloggers like this: